Regulament de ordine interioară

1. Cazarea in pensiune se face la receptie incepind cu ora 15, prezentand actul de identitate pentru inregistrarea in registrul destinat oaspetilor si pentru a se elibera cheia aferenta camerei rezervate.

2. Achitarea costurilor aferente cazarii se va face la receptie in momentul sosirii in pensiune.

3. Predarea cheii la receptie si recuperarea actului de identitate dupa expirarea perioadei rezervate se va face pana la ora 12:00 si numai dupa ce s-a realizat verificarea camerei de catre personalul de serviciu al pensiunii.

4. Rezervarile ferme se fac doar pe baza de cerere pe mail sau fax si dupa achitarea costurilor aferente la banca.

5. Accesul la gratar, foc de tabara precum si la alte facilitati oferite de pensiunea noastra se face doar pentru grupuri organizate, contracost si pe baza de rezervare. Fumatul este interzis in camere si in celelalte spatii ale pensiunii, cu exceptia locurilor special amenajate in acest sens.

6. Este interzis consumul de seminte si alimente in camere.

7. Este interzis consumul de mancaruri si bauturi procurate in afara pensiunii.

8. Perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 07:00 este considerata perioada de odihna si liniste. Deoarece confortul fiecarui turist este important pentru noi, va rugam sa respectati orele de odihna. Daca din motive obiective sositi in pensiune dupa ora 23:00 va rugam sa pastrati linistea.

9.Stationarea in restaurant si holuri este interzisa dupa ora 23.

Acest regulament vine in intampinarea asteptarilor turistilor nostri. In cazul nerespectarii lui ne rezervam dreptul interzicerii accesului in incinta pensiunii.

Va multumim pentru intelegere si va dorim un sejur cat mai placut.

Scroll to Top